Kérdés:
A Lego Builders legjobb online közössége?
Gabe
2014-04-28 22:20:39 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Úgy tűnik, hogy a különböző emberek különböző online közösségeket használnak a Lego-val kapcsolatos dolgok megosztására, de van olyan, amelyik csak a legjobb? Feltételezem, hogy szubjektív kérdést teszek fel, de amit keresek:

  1. Képesség egyszerűen megosztani a fotókat
  2. Mások képesek könnyen megjegyzést fűzni a fotóhoz ( ideális esetben a fotón
  3. Képes alcsoportokat létrehozni a közösségen belül (pl. "Családom", "SoCal építők" stb.)
  4. egyszerű építőtársak megkeresése és követése

Tudom, hogy a Flickr használta t, hogy engedélyezze a fotók kommentálását, de ez egy olyan általános fotómegosztó hely, hacsak nem tudod, kit kell követni , nehéz új / szakértő építőket találni ...

Egy válasz:
TheBrickBlogger
2014-04-29 20:53:25 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Én továbbra is a Flickr-t ajánlanám első számú helynek. Mindent megenged, amit említett, és a legfontosabb az, hogy a legtöbb LEGO rajongó és a legjobb LEGO építők lógjanak. Messze a legjobb közösség. Csatlakozzon a LEGO-val kapcsolatos főbb csoportokhoz, és gyorsan megtalálja a követendő embereket.

Ezenkívül kövesse a Brick Bricks blogot. Nagyjából minden a Flickr-től származik, és a legjobb MOC-kre összpontosítanak. Ez egy másik módja annak, hogy nagyszerű építőket találjon, akiket követni lehet.

Vannak MOCPages-ek is, és vannak remek drágakövek is, de az oldal főleg tele van kisgyerekekkel. AFOL-ok és komoly építők lógnak a Flickr-en. Lehet, hogy nem minden a LEGO-val kapcsolatos, de ha egyszer bekerülsz a LEGO-val kapcsolatos csoportokba, akkor sok tennivalód lesz, annyi mindent megnézhetsz, és annyi emberrel kell kommunikálni, hogy észre sem veszed, hogy a Flickr minden a LEGO-ról ... (c:

Köszönöm, BrickBlogger. Kérdés: szerinted az új Flickr javítja vagy levonja az élményt (az előző verzióhoz képest)? Hallottam, hogy néhány ember nem örült annak, hogy eltávolította a fotóhoz fűzött kommentálás funkciót ...
Még mindig remekül kommentálhatja a fotókat. Csak tegye az egeret a kép fölé, és kinyílik egy kis doboz, húzza oda, ahová csak akarja, és hozzáadhatja a jegyzetét. Ugyanúgy működik, mint korábban. ;)
Használta az új Flickr felületet? Nincs mód arra, hogy megjegyzéseket közvetlenül a fotóhoz fűzzen. Amit hallottam, sok lego-készítőt eléggé lenyűgözött ez a funkció eltávolítás
Az új Flicker-t használom, és személy szerint tetszik. Nem hiszem, hogy az embereknek maguknak kell tudni kommentálni a fotót. Emlékszem, hogy a régi Flickerről valaki mindig óriási megjegyzéseket tett az egész fotóra, és elfedte az összes többi megjegyzést. Persze, a fotóhoz fűzött megjegyzések jóak arra, hogy rámutassanak a menő részekre, de szerintem nem volt túl jó tulajdonság.
@Gabe - Ez vicces. Feltételezem, hogy ezeket a funkciókat (vagy pontosabban; elvették) elkeserítették, mert még mindig jól tudtam használni a kommentelést, amikor először válaszoltam a kérdésedre. De csak most ellenőriztem, és most nem tudok ...) c:
Oké, most ellenőriztem újra, és ez nagyon furcsa; van olyan kép, ahol közvetlenül kommentálhatom a fotót, és van, ahol nem. Szóval szerintem ezt az irányítja, aki feltölti a fényképet. Egy ideje nem töltöttem fel semmit, ezért nem vagyok biztos benne, de a lényeg az, hogy biztosan vannak olyan fotók, amelyekhez hozzászólhatok. És nemcsak a régiek, hanem az újonnan feltöltöttek is.


Ezt a kérdést és választ automatikusan lefordították angol nyelvről.Az eredeti tartalom elérhető a stackexchange oldalon, amelyet köszönünk az cc by-sa 3.0 licencért, amely alatt terjesztik.
Loading...