Kérdés:
Építési útmutató a barna Fedora kalaphoz a LEGOLAND Florida Resort Hotel épületében
Victor
2018-01-22 22:26:00 UTC
view on stackexchange narkive permalink

A floridai LEGOLAND látogatásakor megszerettem ezt a barna Fedora kalapot, amely az üdülőhely lakosztályának fürdőszobájában volt.

Nem ismerem az egyedi LEGO építőközösséget, és nem is tudom, hol keressem az ehhez hasonló építési utasításokat, vagy hogyan kezdjem el kitalálni, hogyan kell felépíteni.

Lehet, hogy valaki itt elindít engem?

LEGO Adventurer Hat

Azt hiszem, nem valószínű, hogy erre építési utasítások készülnének. Az ilyen cuccokat legoland személyzet vagy szakemberek készítik, akik megvédik a terveiket. Azt hiszem, a legjobb megoldás, ha ezt a képből próbálja létrehozni, elég részletes. Tudnia kell, hogyan lehet olcsón beszerezni a téglát, lásd a többi téglát. stackexchange kérdések erre. Alternatív megoldásként megpróbálhat online keresni egy fedora kalap STL fájlt, és a brickify (https://brickify.it/) segítségével létrehozni a lego utasításokat.
Egy válasz:
Rin Rio-Oki
2018-09-30 20:41:17 UTC
view on stackexchange narkive permalink

enter image description here Hé Victor, ajándékokat hozok!

Ennek a LEGO Digital Draw fájlnak el kell kezdenie a lépéseket, ahogy kérték.

enter image description here

Kérjük, vegye figyelembe ezt a barna Fedora durva tervezetét. Durván nevezem, mert ebben a korai szakaszban csak arra készültek, hogy a tényleges képhez hasonlóan nézzen ki, nem törődve az ésszerű tervezési folyamattal.

Például a fájlnak három egymásra rakott 1x4-es táblája lehet, ahol helyette 1x4-es tégla- vagy sarokdarabnak kell lennie. A bőséges lemezeket a magassági szintek becsléséhez használták, és a helyükön hagyták, mert a referenciaanyagok hiánya miatt minden szint nem megfelelő.

Tehát az LDD programmal , lehetséges létrehozni utasításokat, de a tervezési folyamatnak csak akkor lesz értelme, ha több adat gyűlik össze a terepről.

Mit kap :

 • link a Google Drive mappámra , amely tartalmazza az LDD fájlt (* .lxf), valamint az összes gyűjtött referencia anyagomat képekről és videókról. Bárki hozzáadhatja két tégla kattintását ehhez az összeállításhoz.

Megjegyzések és kérdések:

 • Amit értek: A LEGOLAND Resort egy szálloda, kívül, de egy rövid sétára egy tényleges LEGOLAND vidámparktól. Szóval valójában senki sem guggol a park belsejében;).

  A szálloda vendégei egy LEGO témájú szállodai szobában töltik az éjszakát. Az 5Témák, ha elérhetőek egy adott szállodában, a következők: Ninjago , Kalóz , LEGOFriends , Kingdom és Kaland .

  enter image description here

 • Helyszíni kutatás / üdülőhelyek : Több LEGOLAND üdülőhely van, és úgy tűnik, hogy bejártam a világot, hogy videókat és felvételeket keressek erről a kalapról.

  Eddig csak a floridai és malajziai szállodáknál van a barna sapka, az összes többi általam keresett üdülőhely, Kalifornia, Windsor, Egyesült Királyság, Németország, Japán, és Dubai, mindegyiknek szürke kalapja van, teljesen más kialakítással (és tisztább képekkel).

 • Eltérések kialakítása a képek között : Referencia képek a tetejére úgy tűnik, hogy a kalap hiányzik, vagy mintha darabok lennének eltolva képek / szobák között. Az egyik ok, amellyel kitalálhatnám, hogy elmagyarázzam az eltérést, az az, hogy a szálloda vendége elkapja a kalapokat, és hopp egy darab leválik, majd rosszul összerakódik. Tükör rövidítése: A kalap szimmetrikus volt (* Sort of), ami azt jelenti, hogy megúsztuk a felét, és a többit csak tükröztük. Kevesebb munka, igen!

 • (* Sort of Symmetry Explained ). Néhány képen és felvételen észreveheti, hogy a kalap barnaszalagjának bal oldala semmilyen okból kifakad. enter image description here

  Tehát a Google-ben képeket készítettem a Fedora kalapokról, és látni fogja, hogy közülük néhány sportos, egymást átfedő anyagot tűzött le egy tollas tollal.

  enter image description here

  Tehát úgy gondolom, hogy a tervező egy kalapos kiegészítők számára készítette a színpadra állítást.

 • Szüksége van további adatok (01) . Nincsenek remek felvételeim arról, hogy a kalap hogyan kapcsolódik a barnás rögzítőtömbhöz, a rögzítőelem tényleges méretéhez, és arról sem, hogy az egész darabot hogyan öleli át a fal.

 • További adatokra van szükség (02) . Fogalmam sincs, hogy a tervező kikapta-e a kalap alsó részét, amelyet soha egyetlen vendég sem látna, hacsak valami őrült kíváncsi vendég nem húzta le a falról, hogy megfelelően ellenőrizze alatta.

Mi a következő lépés?

Tehát a remek építési utasítások véglegesítésének következő lépése több terepi anyag összegyűjtése.


MINDEN LEGOLAND TEMÁT ÜDülőSZÁLLODA JÖVŐBEN SZÁLLÁSHELYÉBEN.

Hé, kérjük, ossza meg családja látogatását ezen hotelek bármelyikében. Szeretnénk Önökön keresztül megtapasztalni a szórakoztató időket a LEGOLAND Resort szobájában.

Nagyszerű lenne, ha tudnánk:

 1. melyik ország ?:
 2. melyik város ?:
 3. Melyik szobatémát választotta ?:
 4. Milyen lakosztályszámban tartózkodott? :( Szobahasonlítás az építési eltérések ellenőrzésére.)
 5. A tervezett szobor neve megoszthatja a közösséggel ?.

enter image description here

Közel másolhatunk bármit, amit látott, de a replikáció szintje függ a képek / videók mennyire részletesek.

 • Tartsa vízszintesen a fényképezőgépét (a köhögés által elhagyott köhögés hátralévő életemig);). enter image description here
 • Bármilyen kialakítású, nem remegő, lassú ütemű, 360 fokos vértes videó tökéletes.
 • Ha véletlenül kéznél van egy laza, színes tégla, ragassza rá azt is. Ez segítene a szintmagasság meghatározásakor.


Ezt a kérdést és választ automatikusan lefordították angol nyelvről.Az eredeti tartalom elérhető a stackexchange oldalon, amelyet köszönünk az cc by-sa 3.0 licencért, amely alatt terjesztik.
Loading...