Kérdés:
Tégla címkék nyomtatásra
Bjorn Kaupang
2015-04-30 16:30:22 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Új vagyok a LEGO "üzletében". De összeállítom a készletemet, és most közelítek a 100 000 darabhoz, és mielőtt lőnék, szeretném rendbe hozni a "rendszeremet". Ez magában foglalja minden apró alkatrész kinyomtatott címkéit is, amelyek a cikk külön dobozához / rajzához ragaszthatók. Ez megkönnyíti és biztonságosabbá teszi a megfelelő munkát sok ember számára, biztosítva a megfelelő rész kiválasztását.

De hol találok erről információkat? Kívánom, hogy kinyomtassak néhány fontos kulcsszót az alkatrészről - rész.szám, kép ...

Van valami javaslat?

Három válaszokat:
Mr. Shiny and New 安宇
2015-05-05 19:10:32 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Tom Alphin rendelkezik egy címkesablonnal, amelyet a megfelelő címkenyomtatóval letölthet és kinyomtathat.

Minta: enter image description here

Martin Gottweis
2017-01-17 15:27:23 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Megpróbálhatja a www.bricklabels.com alkalmazást.

Ez lehetővé teszi, hogy kiválassza a nyomtatni kívánt részeket, és lehetővé teszi a címkék egyedi méretben történő kinyomtatását, tökéletesen illeszkedik a fiókokhoz.

enter image description here

Teljes nyilvánosságra hozatal: Az alkalmazást készítettem: - /, de ingyenes és nyílt forráskódú: https://github.com/Gottwik/legolabels

Ez nagyon jól néz ki! Köszönjük, hogy elkészítette ezt és megosztotta itt!
Hú, köszönöm a biztatást. Mondja meg, ha valami nem működik, vagy további funkciókat szeretne.
Mivel már használja a Rebrickable API-t, nagyon jó lenne, ha ezzel importálná a felhasználókat, hogy ne kelljen mindent manuálisan megadni. Ha beszűri a szűrést, ez elenyészővé teheti olyasmit, mint például címke kinyomtatása minden felhasználóhoz tartozó sebességváltó elemhez.
Ez egy jó ötlet. Ezt biztosan megvalósítom. Gyakran újranyomtattam a címkéket, amikor a konténer túl kicsi lett, amikor a tégla mennyisége nőtt, vagy amikor új alkatrészeket kaptam, így mindig könnyű volt egyszerűen beírni az előző címkéből az alkatrész azonosítóját, és újra kinyomtatni.
Phil B.
2015-04-30 16:54:21 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Kezdeném azzal, hogy megvizsgálnám, hogyan van rendezve a Bricklink katalógusa, vagy nézzem meg az LDraw katalógusát. Elég egyszerű rendszerük van, amely a LEGO-t téglákra, tányérokra, csempékre, gerendákra, rudakra, minifigura stb. Tagolja. El kell indulnia. részszámok (megegyeznek az LDraw számaival) a kukákba nyomtatáshoz. A Katalógus funkció segít ezek megszerzésében, ha már ismeri a Bricklink elnevezési ütemtervet.

Szia; Nem akarok minden részt azonosítóval megjelölni, minden mezőt szeretnék azonosítani, ahová az adott elemet teszem.
Ok - akkor ne felejtsd el a szerkesztésemet.


Ezt a kérdést és választ automatikusan lefordították angol nyelvről.Az eredeti tartalom elérhető a stackexchange oldalon, amelyet köszönünk az cc by-sa 3.0 licencért, amely alatt terjesztik.
Loading...