Kérdés:
Használhatom az eredeti Lego Boost-ot az R2D2 droidkészlet létrehozásához?
Superman.Lopez
2019-12-04 14:36:41 UTC
view on stackexchange narkive permalink

A fiamnak az eredeti Lego Boost szettje van (Vernie-vel, Frankie-vel stb.), de nagy Star Wars rajongó is, és nagyon szeretné, ha az R2D2 droid verziója lenne. Lehetséges-e az eredeti durretkészlet vezérlése az új droidspecifikus funkcióval, vagy a move hub nem kompatibilis a Star Wars alkalmazásfunkcióival?

Arra gondolok, hogy az R2D2 droidot alkatrészekből építem fel, nem pedig vásárolja meg újra a teljes készletet.

Találtam egy videót, amelyben valaki készített egy "általános" R2D2-t: az L4-M3-at! https://www.youtube.com/watch?v=UMClGNRQfRY
Egy válasz:
Michael Verschaeve
2019-12-04 14:55:20 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Elméletileg lehetséges, de azt hiszem, azt fogja találni, hogy a droidkészlet meglehetősen kevés lego elemet tartalmaz, amelyek meglehetősen ritkák, ezért nehéz megtalálni a saját gyűjteményedben vagy más forrásokból, például a téglalinkből. De legalább az elektronika az 17101-es szetttől kezdve újra felhasználható.

Én magam vettem a 75253 boost commander droid szettet. Mindhárom modellt fel lehet építeni, de a motorokat és az agyat modellről modellre kell váltani. egy pár 17101-es Lego Boost szett feküdt, ezeket az alkatrészeket használtam a másik két modell kiegészítéséhez. Szüksége van néhány extra alkatrészre, amelyek egy kicsit könnyebben beszerezhetők a saját gyűjteményéből vagy téglalapjáról: enter image description here

Köszönöm szépen! Megengedem: talán elég közel tudok hozni a megjelenést és a funkcionalitást bölcsen.


Ezt a kérdést és választ automatikusan lefordították angol nyelvről.Az eredeti tartalom elérhető a stackexchange oldalon, amelyet köszönünk az cc by-sa 4.0 licencért, amely alatt terjesztik.
Loading...