Kérdés:
Lego Lego készletet keres, többnyire nagy téglákkal
B Wood
2014-11-08 01:00:14 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Szeretném megvásárolni a fiam számára az első LEGO tégla készletet (mert anyám nem adja nekem a régit !!!). Az általam megnézett 650 darabos készletek nagy része nagy mennyiségben tartalmaz 1x2, 2x2, stb. Olyan készletet keresek, amelyben több 2x4, 2x6 vagy nagyobb, mint a kisebb darabokkal. Tud valaki ajánlani egy jó szettet? Ennek sem kell akkora készletnek lennie, de ha találnék egyet, az nagyszerű lenne !! Alig várom, hogy végre megszerezhessem a saját LEGO tégláimat, amelyek valójában nem a szüleiméi!

A legtöbb Lego készlet kis alkatrészekkel rendelkezik. Hány éves a fia? Ha elég idős ahhoz, hogy ne tegye a szájába a darabokat, csak szerezzen be egy alaptéglát. Elég hamar kinő az apró darabokra. 4 vagy 5 éves lesz, mielőtt tudnád.
Nem hiszem, hogy 2x6 tégla valaha is gyakori volt.
Kettő válaszokat:
Windfire
2014-11-08 01:17:52 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ha eljut egy Lego üzletbe, van egy Pick a tégla fal, többnyire nagy téglákkal, amelyeket csészével vásárol alacsonyabb téglánként, mint amennyit a legtöbb készletben fizetne.

Ez a kettő webhelyek:

http://www.brickbuildr.com/view/pab/

, és

http : //wallofbricks.com/

megmutatja a Pick a Brick falak jelenlegi (ish) tartalmát szerte a világon, a rajongók frissítik őket, így lehet, hogy nem naprakészek.

oddTodd
2014-11-09 02:11:18 UTC
view on stackexchange narkive permalink

A gyártás során mindig csak tégla készletek vannak, a jelenlegi neve LEGO Basic Bricks Deluxe ( készlet). Valószínűleg ez a legközelebb áll ahhoz, amit ebben a pillanatban (2014. november) elérhet.

A karácsony közeledtével azonban figyeljen egy új tégla készletre egy olyan nagy kiskereskedőnél, mint a Walmart. A múltban voltak olyan drágakövek, mint a LEGO 5512 XXL tégladoboz.

A legjobb megoldás azonban az, ha felkeresi a Bricklink.com oldalt, és megtalálja egy üzlet, amely rengeteg mennyiségű használt téglát ad el a kívánt színben és méretben.

nem éppen ezt próbálta elkerülni a kérdés - a készlet tégláinak többsége 2x2 vagy kisebb
Azt hiszem. Állításom szerint ez áll a legközelebb ahhoz, amit keres.


Ezt a kérdést és választ automatikusan lefordították angol nyelvről.Az eredeti tartalom elérhető a stackexchange oldalon, amelyet köszönünk az cc by-sa 3.0 licencért, amely alatt terjesztik.
Loading...