Kérdés:
Az NXT tégla programozása ipad alkalmazás segítségével
rick
2012-11-13 22:11:50 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Az elmúlt években netbookokat használtam az NXT programozásához. Szeretnék a 21. századba költözni és ipadokat használni. Van egy iPad alkalmazás az NXT tégla programozásához?

Közvetlenül, sőt hivatalosan sem. További részletekért lásd: [Hogyan csatlakoztathatom vezeték nélkül az NXT és egy iOS eszköz csatlakoztatását] (http://bricks.stackexchange.com/q/652/56).
Nos, ha volt egy másik számítógéped, akkor csatlakoztathatod egy olyan asztali alkalmazás segítségével, mint a LogMeIn vagy az Onlive Desktop, különben van hivatalos módja az nxt alkalmazás programozásának az iPad-en :(
Nem, nem lehet, de egyes alkalmazások lehetővé teszik a motorok vezérlését és az érzékelők adatainak olvasását; mint az NXT távirányító.
Keresés az inxtg-lite alkalmazásboltban
Kettő válaszokat:
mymindstorm
2013-09-30 04:45:02 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Kipróbálhatja ezeket:

Ezek egyike sem hivatalos és a programok letöltéséhez és futtatásához a bluethooth programot kell használnia.

Joker
2013-04-18 20:12:06 UTC
view on stackexchange narkive permalink

A jelenleg elérhető iOS-eszközökön, beleértve az iPad-eket, nem állnak rendelkezésre programozási eszközök.

Műszakilag ez azért van, mert az iPad nem támogatja a megfelelő Bluetooth-profilokat, amelyek lehetővé tennék a közvetlen kapcsolatot. Az iPad-ekben nincs olyan USB-port is, amelyet gazda módban lehetne használni az NXT közvetlen csatlakoztatásához (a fényképezőgép-készletből az USB-dokkoló adapter nem működik!).

Elméletileg lehetővé kell tenni, ha részt veszel az Apple Hardverfejlesztő Programban, és írja meg saját illesztőprogramját. De ez valószínűleg nem tartozik a többiek körébe ;-)

Egy említett megoldás egy alkalmazás létrehozása az iPad-en a forráskód szerkesztéséhez és egy Proxy-PC használata, amely WiFi-n keresztül kommunikál az alkalmazással , lefordítja a forráskódot (pl. NXC), és elküldi a bináris fájlt az NXT-nek. Ha valaki megtette ezt, kérjük, tudassa velünk! És a Lego bejelentett valamilyen iPad-et és Android IDE-t az EV3-hoz.Ezt a kérdést és választ automatikusan lefordították angol nyelvről.Az eredeti tartalom elérhető a stackexchange oldalon, amelyet köszönünk az cc by-sa 3.0 licencért, amely alatt terjesztik.
Loading...