Kérdés:
Mit használhatok a LEGO téglák fémre ragasztásához?
user5960
2015-07-08 03:31:14 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Tehát nincs tetőbélés az autómban, és ahelyett, hogy egy másik szőnyegre cserélném, azt gondoltam, hogy a Lego-val való takarás nagyon jónak tűnik

Mi lenne a legjobb módszer a LEGO fémre ragasztására a tetőm?

Van egy forró ragasztópisztolyom, de nem biztos, hogy működni fog.

Kettő válaszokat:
Bob
2015-07-09 00:38:26 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ez úgy hangzik, mint egy "Amazing Goop" munka. Ez elérhető a Home Depot-ban és más nagy üzletekben, legalábbis az Egyesült Államokban. Van néhány fajta, köztük egy gépjármű-használatra. Nagyjából bármihez ragaszkodik, és miután meggyógyult, végleg be van kapcsolva. LEGO darabok ívelt fémfelületre történő ragasztására használtam, és nagyon örültem az eredményeknek. Kicsit trükkös vele dolgozni, mert olyan ragacsos dolgokról van szó, de ha egyszer rájössz a dologra, akkor nem túl rossz. Ami nagyszerű, hogy meglehetősen hosszú munkaidővel töltheti be a ragasztót a darabjaira, és a helyére hozza, mielőtt kiszáradna. Emellett nagyon erős, és rugalmas is marad, ami elengedhetetlen lesz az autó rezgéseinek kitartásához. Az egyik trükk a dolgok helyén tartása, míg a ragasztó megköt. Esetleg próbáljon meg egyszerre kis szakaszokat csinálni, és szalaggal rögzíteni a darabokat. Fontolja meg a darabok ragasztását az alaplemezekre, majd az alaplapok az autó tetejére való ragasztását. Erős szaga van, nem túl kellemetlen, de előfordulhat, hogy a ragasztás után néhány napig nem akarja vezetni az autóját. Sok sikert!

A person
2015-07-10 03:06:21 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Próbálja kétoldalas szalagot használni. De azt javaslom, hogy használja a puha cuccokat, tehát ha a fejét üti, az nem olyan rossz.

Mi a baj ezzel?


Ezt a kérdést és választ automatikusan lefordították angol nyelvről.Az eredeti tartalom elérhető a stackexchange oldalon, amelyet köszönünk az cc by-sa 3.0 licencért, amely alatt terjesztik.
Loading...