Kérdés:
Hol vagy hogyan szerezhetek pót matricákat a LEGO készlethez?
Scott Wylie
2011-10-26 00:44:56 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Van egy BMW Williams F1 LEGO szett 8461, amelyet akkor gyártottam, amikor több éve beszereztem. Sajnos sokáig hagytam kiülni a polcomra. A matricák lehámozódtak és megrepedtek, és néhányuk majdnem szétesett.

Hogyan és hol szerezzek új matrica-lapot, hogy megfelelően felújíthassam a modellt, majd egy tokba tegyem, hogy segíthessek a megőrzésben ez megismétlődik?


UPDATE (tedd ide, mert nem fér bele a megjegyzésekbe).

Visszaszereztem a válaszomat a LEGO-tól. A készlet túl régi, és már nem hordják azt a matrica-készletet.

Kedves Scott,

Köszönjük, hogy kapcsolatba lépett velünk.

Sajnáljuk, hogy már nincsenek a szükséges matricák. Nagyon igyekszünk minél több LEGO® pótalkatrészt megtartani, de néha elfogynak a régi szettek darabjai. Használt játék szakértő vagy gyűjtő segíthet, vagy akár megpróbálhat keresni bolhapiacokon vagy használt boltokban.

Még egyszer köszönöm, hogy kapcsolatba lépett velünk. Ha további kérdése van, kérjük, válaszoljon erre az e-mailre, vagy hívja barátságos ügyfélszolgálati tanácsadóink egyikét az 1-800-835-4386 telefonszámon (az Egyesült Államokban vagy Kanadában) vagy az 1-860-749-0706 telefonszámon az Egyesült Államokon vagy Kanadán kívül). Hétfőtől péntekig 8: 00-10: 00, EST és szombattól vasárnapig 10: 00-18: 00 óra között állunk rendelkezésre.

Daniel
LEGO Direct Consumer Services

Három válaszokat:
Raleigh Buckner
2011-10-26 00:47:32 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Vagy megvásárolhatja őket a BrickLink oldalon, vagy közvetlenül kapcsolatba léphet a LEGO ügyfélszolgálatával. Lehet, hogy a BrickLink az olcsóbb a két lehetőség közül, de ha a LEGO raktáron van, garantáltan gyári új lesz.

Most ellenőriztem a BrickLink-et, és úgy tűnik, hogy nem áll rendelkezésre teljes matricalap. Úgy tűnik, hogy az összes készlet, amelyet eladnak, rossz matricájú matricákkal rendelkeznek, mint az enyémek. Megpróbálom Legót, és keresztbe teszem az ujjaimat.
Joubarc
2011-10-27 00:04:59 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Régebbi szettekhez vásárolhat másolatokat, amelyeket néhány holland rajongó készített. Néhány alkalommal találkoztam velük és láttam az általuk készített matricákat, és őszintén szólva a minőség kiváló. Amennyire látom, még nem csinálnak Technic szetteket, de nem árt megkérdezni.

Igaz, hogy nem eredetiek, de az eredeti LEGO matricalapokért általában a végén vagyont fizet, és akkor úgyis lehúznak.

Eredeti matricákért ne felejtsd el az eBay-t vagy akár a Google-t.

időnként valóban technikai matricákat is csinálunk, jelenleg a Ferrari készletet próbálom reprodukálni.
ó! nagyon boldog napom lenne, ha elkészítenéd a matricákat a 6450-es készlethez! http: //bricks.argz.com/part/6450stk01 referenciaként. Én biztosan megvenném ezeket.
Gruber
2014-06-25 01:13:07 UTC
view on stackexchange narkive permalink

A régen visszavonult termékek esetében előfordulhat, hogy online megtalálhatók a matricák beolvasott képei.

Ezután kiváló minőségű színes nyomtatóval nyomtasson új matricákat, amelyeket a téglákhoz ragaszt.

Az eredmény nem tökéletes, de gyakran elég jó ahhoz, hogy megtanítsa a képzetlen szemet.Ezt a kérdést és választ automatikusan lefordították angol nyelvről.Az eredeti tartalom elérhető a stackexchange oldalon, amelyet köszönünk az cc by-sa 3.0 licencért, amely alatt terjesztik.
Loading...