Kérdés:
Alternatív építkezés a Star Wars LEGO készletekkel
Pat R Ellery
2013-07-11 04:51:32 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Jelenleg a LEGO Star Wars szettjeim vannak:

  LEGO Star Wars X-Wing Starfighter 9493 LEGO Star Wars Millennium Falcon 7965LEGO Star Wars Tie Fighter 9492LEGO Star Wars Palpatine's Shuttle (8096) LEGO Star LEGO Star Wars Anakin & Sebulba Podracers 7962 LEGO Star Wars AT-RT 75002LEGO Star Wars 9496 Desert SkiffLEGO Star Wars 9498 Saesee Tiin Jedi Starfighter Star Wars 9515: A malevolenceLego Star Wars geonosiai csillagharcos 7959  

Szeretném tudni, hogy vannak-e alternatív buildek / készletek, amelyeket néhányukkal vagy mindegyikkel készíthetek?

Célom, hogy építsek valami mást, ami nekem van, ami a Csillagok háborújához kapcsolódik.

Köszönöm

Nagyon sok van, és mindet kedvelem, talán készíthetsz néhány hivatalos díszletet a darabjaidból. Van egy oldal, ahol megszámolja a készletet és a darabokat, és megmondja, hogy milyen tisztviselői készleteket építhet fel ezzel. Most nem emlékszem a linkre, de az oddTodd rendelkezik vele, akkor kattintson rá. A válaszom: összerakhatja a "Rancor Pit" -t és a "Jaba Palace" -t, mármint a "Rancor Pit" fölötti palotát, és elkészítheti a híres jelenetet, amikor Luke beleesik. Sok szerencsét!!!
A youtube-on található téglalapok nagyszerű alternatív építéseket is készítenek, ezért érdemes megnézni őket!
Kettő válaszokat:
oddTodd
2013-07-11 05:00:13 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Van egy webhely, a http://rebrickable.com/, amely lehetővé teszi a meglévő készletek megadását, és összehasonlítja a készleteket más készletekkel annak meghatározása érdekében, hogy mely további hivatalos készleteket készítheti azokkal a darabokkal. Ez magában foglalja azokat a nem hivatalos MOC-kat is, amelyeket más építők küldtek be, és más részek színeit helyettesíti, ha úgy dönt.

Például, ha csak beírja a lista első hat készletét, egy közepes méretű (360 darab) TIE Interceptor MOC ( http://rebrickable.com/mocs/anincompoop25/tie-interceptor), amelyhez az összes darab már megvan.

Fikko3107
2013-07-11 13:03:01 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ha azonban hivatalos alternatív / kombináló összeállítást keres, akkor nem. A Csillagok háborúja nem túl nagy kombinátoros vagy alternatív modelleken, bár az 1999-es évek elején inspiráló fotók találhatók. Az évek során a Star Wars kombinátorokat / póttagokat a LEGO Club vagy a LEGO Build Together útján adták ki, de sajnos egyik szetted sem rendelkezik alternatív / kombinációs felépítéssel.

A Build Together szépen hangzik (https://www.wired.com/2012/05/lego-build-together/), de úgy tűnik, hogy belemerült és elveszett a LEGO.com-ban.


Ezt a kérdést és választ automatikusan lefordították angol nyelvről.Az eredeti tartalom elérhető a stackexchange oldalon, amelyet köszönünk az cc by-sa 3.0 licencért, amely alatt terjesztik.
Loading...